ما در حوزهی امنیت سایبری چه می دانیم؟
مغایرت دادهها و باورهای غلط بر روی امنیت سایبری بخشی از فرهنگ اینترنت است. باورهای غلط به طور کلی موجب تکامل دانش، کلی ما می شود. وجود آنها بسیار با دانش علمی ما در خصوص ایمن بودن اینترنت در ارتباط است. اما تشخیص درست یا غلط بودن آن مشکل است. این باورهای غلط به میزان قابل توجهی به اطلاعات دسترسی دارند. ما در اقیانوس دادهها غرق هستیم. اما تشخیص اینکه قانونی بودن آنها و یا اینکه کدامیک از کارشناسان واقعی هستند و کدام یک وانمود می کنند، دشوار است.
عامل دیگری که باید مد نظر قرار دهید، توجه به دیدگاهها است. وب سایتها به ویژه رسانهها، به میزان سودآوری تبلیغات که توسط کاربران دیده می شود بستگی دارد، تمرکز میکند. این موضوع موجب افزایش حجم ترافیک می شود. مانند محتواهای مشکوک، تصاویر، محتوا و یا عنوان هدفمندی که توجه مخاطب را به خود جلب کند تا بر روی آن کلیک کند و یا خطرات احتمالی دیگری که کاربران آنها را اکثرا تجربه می کنند، حتی آنهایی که عکس گربه در آنها گنجانده شده است.
اگرچه بسیاری از وبلاگهای امنیت سایبری تلاش می کنند تا کاربران را با آگاه ساختن آنها از اقدامات امنیتی آموزش دهند. اما تعداد کمی، از کاربران به واقع این توصیهها را دنبال می کنند. از آنجا که این موضوع کمی پیچیده و سردرگم به نظر میرسد ممکن است دیدن نیمی از حقیقت مشکل باشد. اطلاعات موجود (قابل دسترس) در اینترنت، به طور مداوم تغییر میکند، تا منافع جدید را کاور کند. بنابراین، دیدگاه امنیتی ما، باید هم چنان وسیع تر شود و به سختی کار کند تا حقیقت را از غیر آن تمیز دهد.
با این حال توجه کردن به آن دسته از فریبها و باورهای غلط، کار آسانی به نظر می رسد. حتی اگر آنها خیلی عمیق هم باشند، میدانیم که آنها حقیقت ندارند، ولی هم چنان آنها را قبول می کنیم و به عنوان دانش عمومی گسترش می دهیم.
اگر آنها را متوقف نکنیم ممکن است این باورهای غلط در معرض دسترس افراد مهمی قرار بگیرند. به عنوان مثال در موقعیتهای کلیدی مدیریتی.
درک این باورهای غلط در خصوص حفظ امنیت سایبری، ما را در درک تهدیدات واقعی و نحوهی ایمن سازی خود کمک خواهند کرد. در اینجا شایع ترین ترفندهای امنیتی، که باید بدانید را در اختیار شما قرار دادیم.
باور غلط ۱: این قبیل از حملات برای من اتفاق نمی افتند، تنها افراد مهم و ثروتمند مورد هدف قرار می گیرند.
این عبارت خیلی استفاده می شود، این مثل امنیتی توسط بسیاری از کارشناسان امنیت سایبری Security Trough Obscurity نامیده می شود. به عبارت دیگر این دسته از افراد فکر میکنند که اینترنت، به اندازهایی بزرگ است که هیچ کس به آنها اهمیتی نمی دهد و حتی اگر کسی تلاش کنند تا به سیستم شما حمله کند، دادههای با ارزشی برای به سرقت بردن وجود نخواهد داشت. اکثر کاربرانی که بر این باور هستند در حقیقت نمی خواهند که وقت خود را برای آسیب پذیریهای موجود، در سیستم از دست بدهند و این نوع تفکر اغلب با تجربهی حملات سایبری پایان می پذیرد. (سیستم کاربر دچار حمله میشود.)
این اتفاق به این خاطر پیش می آید که آنها به اینکه شما چقدر مهم هستید اهمیتی نمی دهند و این موضوع مربوط به مسایل شخصی نیست. مجرمان سایبری، از ابزار خودکار برای سوء استفاده از سیستم آسیب پذیر شما استفاده می کنند. آنها پس از دسترسی به سیستم شما میتوانند هر چیزی را که بخواهند از اطلاعات شخصی که داخل سیستم متصل به اینترنت وجود دارد را دریافت کنند. بله، این یک دارایی ارزشمند است، زیرا آنها میتوانند از (اطلاعات به سرقت برده) برای اهداف مخرب خود استفاده کنند.) بنابراین حتی اگر شما فکر میکنید که مهم نیستید و یا اطلاعات شخصی و یا مالی شما، ناچیز است، سرقت هویت و یا فناوری اطلاعات می تواند یک اتفاق بزرگ باشد، که مجرمان می توانند از آنها برای پنهان کردن خود استفاده کنند.
آنها میتوانند اطلاعات شما را با چندین اطلاعات دیگر مرتبط کنند. (شبکه های اجتماعی) و یک تصویر کامل داشته باشند. هنگامیکه مکانیسمهای حفاظتی و ابزار ایمنی – حتی رایگان – در اختیار شما قرار دارد تا خود را ایمن حفظ کنید، چرا خود را در معرض خطر قرار می دهید؟ بنابراین فکر نکنید که کسی به شما حمله نمی کند و شما ایمن هستید؟ تا زمانیکه شما یک هویت دیجتال دارید یک هدف ارزشمند برای مجرمان به حساب می آیید.
باور غلط ۲: اگر این برنامه امنیتی را نصب کنم، تمام جوانب امنیت سایبری را رعایت کردهام.
شما نمیتوانید این باور امنیتی را برای حل کردن تمامی ضعف های امنیت سایبری خود دنبال کنید. کاربرانی که، برنامههای امنیتی را به جای نوع رایگان آن خریداری میکنند انتظار دارند که سیستم خود را ضد گلوله ببینند. زیرا آنها برنامهی خریداری شده را نصب کردند، این باور غلطی است که توسط اکثر شرکتهای بازار یابی در افکار عموم گنجانده شده است.
روابط عمومی در بازاریابی، و فروشندگانی که محصولات خود را به شما نشان می دهند تنها یک هدف دارند و آن تنها فروش محصولات خودشان است. آنها این باور غلط را ایجاد می کنند که تنها با نصب این برنامه همه چیز تحت کنترل است اما حقیقت این است که هیچ راهکار امنیتی ضد گلوله نیست، در مارکت بازاریابی، هرکسی تلاش می کند تا به دروغ شما را متقاعد کند، تا محصول مورد نظر خود را تنها بتواند به فروش برساند.
اعتماد به یک برنامهی امنیتی که قرار است سیستم و یا اقدامات آنلاین شما را کاور کند، و یا شما را در مقابل سرقت اطلاعات، باج افزار ها، بدافزارهای مخرب مالی و دیگر حملات محافظت کند، به این معنی است که شما تمامی اعتماد خود را صرف یک لاین دفاعی (تنها یک راهکار امنیت سایبری برای تمام جوانب امنیتی) کردید.
چیزی که شما به آن در سیستم خود نیاز د ارید، چیزی شبیه به ایجاد کردن یک دژ امنیتی است که فرضا یک گنج در میان آن وجود دارد، و اطراف آن توسط دیوارههای دفاعی برای دور نگه داشتن دشمنان از آن احاطه شده است. شما باید یک به یک این دیوارههای دفاعی و امنیتی را خود بسازید و اعتماد خود را محدود به یک راهکار امنیتی نکنید و افزون بر آن شما باید برای افزایش سطح امنیت خود، بروز بمانید و معلم خود باشید و از باورهای غلطی که می گوید با نصب یک برنامهی امنیتی حفاظت کامل از سیستم را انجام دهید، دوری کنید.
باور غلط ۳: من به نرم افزارهای امنیتی نیازی ندارم، زیرا وارد سایتهای مخرب و نا امن نمیشوم.
بارها شندید که کسی می گوید که من به نرم افزارهای ضد تروجان نیازی ندارم. و آنها باهوش تر از این حرفها هستند که درگیر کلاهبرداری های مجرمان شوند. حقیقت این است که اکثر کاربران بر این باور هستند که قوهی احساس آنها برای دور ماندن از نرم افزارهای مخرب، فیشینگ، سرقت هویت و غیره؛ کافی است. این موضوع اگر در خصوص پیوستهای ایمیل اسپم و یا کلیک بر روی تبلیغات مزاحم popup باشد، حق با آنهاست، اما این موضوع تنها مربوط به این خطر نیست. بسیاری از حملات مخرب دیگر و آسیب پذیریهایی که غیر قابل مشاهده هستند، نیز وجود دارد.
مجرمان سایبری قادر هستند تا از وب سایتهای ایمن برای اضافه کردن بدافزارهای مخرب در تبلیغات وسپس تزریق آنها به سیستم شما استفاده کنند. شما می توانید در وب سایتهایی که آلوده نشدند و شما را وادار به کلیک کردن بر روی چیزی نمی کنند، ایمن بمانید. اما در حالت عکس آن شما می توانید، در یک وبسایت خطرناک و غیر قانونی، آلوده شوید. نرم افزارهای مخرب و شیوههای گسترش آنها یک تکامل پایدار است. و تنها به این خاطر که کسی متوجهی آنها نمیشود، نمی توان گفت که آنها وجود ندارند.
حفظ کردن امنیت سایبری، مثل رانندگی با ماشین است. زیرا احساسهای مشترکی در هردوی آنها وجود دارند و آن این است که باید مراقب خطرات احتمالی آن باشید. اما آیا می توان همیشه آنچه که در اطراف ما رخ میدهد را پیش بینی کرد؟ شما باید افزایش خطر ناشی از سرقت اطلاعات مالی را، نیز در نظر داشته باشید، به این معنا که ممکن است شما با خود فکر کنید که جمع آوری اطلاعات ارزشمند از عملیات بانکی شما پنهان است، بنابراین روزها و حتی ماهها زمان وجود دارد که شما متوجه حضور آنها شوید.
آیا هم چنان باور دارید که به ابزار امنیتی نیازی ندارید؟
باور غلط ۴: از یک رمز عبور قوی و پیچیده استفاده کردم پس نیازی به ابزار دیگر ندارم.
لطفاَ تنها بروی این اقدام تکیه نکنید. بله به شدت به شما توصیه می شود که از رمز عبور قوی استفاده کنید پس این مرحلهی ضروری از اقدامات امنیتی را فراموش نکنید. رمز عبور قوی هم باید بیش از ۱۵ کارکتر داشته باشد و هم باید حاوی اعداد و حروف باشد. با تنظیم این رمز عبور قوی، رمز گشایی آن توسط مجرمان سایبری مشکل خواهد بود. اما به یاد داشته باشید که داشتن یک رمز عبور قوی برای مقابله با مجرمان سایبری به تنهایی کافی نیست. رمز عبور قوی تنها، یکی از راهکارهای امنیت سایبری برای حفظ حریم شخصی شما به حساب می آید. معیار ایمنی بعدی، که باید آن را مورد بررسی قرار دهیم این است که رمز عبور شما باید یونیک باشد.
از رمز عبورهای حسابهای دیگر خود به هیچ عنوان استفاده نکنید در غیر اینصورت با نقض یکی از آن حسابها، تمامی داراییهای دیجیتال خود را از دست میدهید. پس از آن، اطمینان حاصل کنید که تایید دو مرحلهایی احراز هویت فعال کرده باشید. اینکار به عنوان دیواره دفاعی اضافی عمل می کند که شرایط دسترسی مجرمان به هویت شما را سخت می کند. با این حال به خاطر سپردن این گذر واژههای طولانی، یونیک و پیچیده بسیار مشکل است. همهی ما، دهها حساب کابری دیجیتال داریم، درک چطور تنظیم کردن این رمز عبورها، تغییر دادن، و به خاطر سپردن آنها میتواند، مسئولیت سنگینی را بر عهدهی کاربر بگذارد.
سعی نکنید رمز عبور را در جایی از رایانه حتی در بخش Email draft، و یا تکهایی کاغذ در میز کاری خود یادداشت کنید، چراکه این شرایط تنها، خطر دسترسی غیر مجاز به حساب شما را افزایش می دهد. به جای آن شما می توانید از نرم افزار مدیریتی رمز عبور Lastpass استفاده کنید. اگر رمز عبور شما خیلی ساده و ضعیف باشد ، این نرم افزار به شما هشدار می دهد. در این قسمت، شما میتوانید راهنماییهای بیشتری را در خصوص نحوهی مدیریت گذر واژهی خود پیدا کنید.
باور غلط ۵: نرم افزارهای امنیتی اینترنت گران هستند.
نسل جدید ما بیشتر وقت خود را، صرف گشت و گذار در اینترنت می کنند. فعالیتهای ما تنها محدود به اجتماع و یا دوستانی که در شبکههای اجتماعی هستند نمیشود، بلکه ما امروزه به صورت آنلاین کار می کنیم، خرید خود را انجام میدهیم، به حسابهای خود به صورت آنلاین دسترسی داریم. و…
بنابراین نمیتوان گفت که دسترسی به اینترنت، برای ما تنها روشی برای گذرندان زمان و یا یک تفر یح سرگرم کننده است، بلکه اینترنت بخشی از زندگی امروزی ما به حساب می آید. اینکه تا چه مقدار برای مجرمان سایبری سخت است که از بدافزارهای مخرب برای آلوده کردن سیستم و بدست آوردن اطلاعات ما در حسابهای فیسبوک و یا دیگر رسانههای اجتماعی استفاده کنند، جای سوال دارد؟
و از این منظر تا چه حد، هویت ما برای اهداف مخرب مورد سوء استفاده قرار میگیرد.
همهی ما در مورد، افرادی که هویت شخصی و آنلاین آنها به سرقت رفته است و از حسابهای بانکی آنها پول کسر شده است، چیزهایی شنیدیم، اما آنچیزی که نمیشنویم این است که بازیابی اطلاعات از چنین حملاتی چه مقدار طول می کشد زیرا در برخی از موارد سالها به طول انجامیده است. از آنجا که این قسم حملات می توانند در هر نقطه از جهان رخ بدهند، مرتکبین به ندرت توسط اجرای قانون دستگیر و قضاوت می شوند، هنگامیکه این شرایط را تصور می کنید، متوجه میشوید که داشتن یک رویکرد امنیتی پیش فعال بهتر از موضوع گرانی آن است.
با وجود این اطلاعات میتوانیم شانس استفاده از اینترنت را دوباره بدست بیاوریم؟
باور غلط ۶: من تنها ایمیلهایی را که از دوستانم دریافت میکنم را باز می کنم. پس ایمن هستم.
این موضوع می تواند یک استدلال معتبر برای شما به حساب بیاید. اما تا زمانیکه شما متوجه فریبی که از ایمیل دوستانتان خوردید بشوید، این استدلال هم باید مورد توجه قرار بگیرد. چند نفر از ما تا بحال یک ایمیل عجیب از دوست و یا همکاران خود در یافت کردیم؟ جعل ایمیل با عنوان شخص فرستندهایی که شما آن را می شناسید کار مشکلی به نظر نمیرسد برای کسانیکه در خصوص ایمیلهای مشکوک، آموزش کمی دیدند، تمامی اینها منوط بر کلیک کردن شخص، قبل از آلوده شدن، توسط بدافزار مخرب می باشد. کلیک کردن بر روی لینک و یا دانلود پیوست داخل ایمیلی که شما آن را دریافت می کنید می تواند بسیاری از بدافزارهای مخرب، برای سرقت اطلاعات مالی شما، را بر روی سیستم نصب کند و می تواند تا زمانیکه مجرمان تمامی اطلاعات شما را، به سرقت ببرند در سیستم شما پنهان بمانند. چنین ایمیلهایی ممکن است به نظر برسد که از جانب یکی از همکاران شما و یا موسسات مالی ارسال شدند.
آنها حتی می توانند به قدری واقعی به نظر برسند که در فریب دادن شما، برای ارایهی اطلاعات حساس خود به آنها، حرفهایی تر و موفق تر عمل کنند. ما یک راهنمای جامع را در اختیار شما قرار میدهیم تا در خصوص آنچه که باید دربارهی فیشینگ بدانید آن را کاور کند.
موضوعاتی مانند چگونگی تشخیص آن، نحوهی جلوگیری و آنچه که باید پس از آن انجام دهید را بخوانید، آموزش ببینید، و استفاده کنید.
باور غلط ۷: من تنها از منابع قابل اعتمادی که وجود دارد، دانلود می کنم.
این یکی از باورهای اشتباه امنیتی است که از بین بردن آن کار مشکلی است. اکثر کاربران فکر می کنند دسترسی به وب سایت های امن در اینترنت آنها را همچنان ایمن حفظ می کند. یکی دیگر از باور های غلط و رایج این است که کاربران با خود فکر می کنند که این وبسایتی که در اینترنت وجود دارد باید امن باشد، چون در غیر اینصورت توسط سازمانهای اجرای قانون برداشته می شود. حقیقت کاملاَ با آن متفاوت است. حتی اگر ما از یک منبع قابل اعتماد دانلودی را انجام بدهیم، همچنان در معرض خطر آنلاین قرار داریم. وب سایتهای غیر قانونی می توانند یک شبه راه اندازی شوند، و به همان اندازه نیز یک شبه می توانند پنهان شوند و حتی ممکن است سالهای سال ادامه پیدا کنند بدون آنکه از بین رفته باشند و بنابراین در مراکز اجرای قانون به حساب نمی آیند. مراکز اجرای قانون معمولاَ نمی توانند با مواردی که مجرمان سایبری از آنها استفاده می کنند، برخورد کنند.
بدافزارهای مخرب توسعه یافته توسط کلاهبرداران، طوری طراحی شده است که از تشخیص آنتی ویروس پنهان بمانند. برای حفظ ایمنی خود می توانید یک نرم افزار طراحی شده، و ویژه را نصب کنید، که به صورت پیشگیرانه عمل کند و قبل از آلوده شدن و انتقال اطلاعات خود، به هکرهای مخرب اقدامات لازم را به کار بگیرد.
این نرم افزار پیشگیرانه می تواند، یک لایهی حفاظتی و مکمل ماهیت واکنشی محصولات آنتی ویروس باشد.
باور غلط ۸: شبکههای اجتماعی من، تنها مکانی است که می توانم با دوستان آنلاین خود ارتباط برقرار کنم، پس ایمن است. مطمئن هستید؟
هنگامیکه یک شبکهی اجتماعی، محبوب می شود، شما میتوانید احتمال حضور کلاهبرداران اینترنتی را در آنجا بدهید، آنها میتوانند قربانیان جدید خود را به راحتی در آنجا پیدا کنند. از آنجا که بسیاری از کاربران به راحتی به اینترنت متصل می شوند، کلاهبرداران حقههای تازهایی را که این شبکهها را مورد هدف قرار میدهند را ایجاد می کنند.
اگر مجرمان آنلاین، میتوانند محتویات مخرب، مانند؛ دانلود درایورها و تبلیغات popup ها را در وب سایتهای امن قرار دهند، میتوانند همین کار را با حسابهای رسانههای اجتماعی نیز انجام دهند. خطر دیگری که در حسابهای رسانههای اجتماعی قرار میگیرد می تواند ایجاد پروفایلهای جعلی توسط مجرمان سایبری باشد.
تمامی این کارها برای جمع آوری اطلاعات شخصی شما و دیگر کاربران است. این اطلاعات ممکن است به نظر شما بی اهمیت باشد اما می تواند، جهت سرقت اطلاعات استفاده شود و بنابراین، مراقب کسیکه شما را به فهرست دوستان خود اضافه می کند باشید. در اینجا یک راهنمای امنیتی را در اختیار شما قرار میدهیم که به نحوه ی کلاهبرداریهای اجتماعی می پردازد.
باور غلط ۹: من اطلاعات مهم و حساسی بر روی سیستم و یا حساب ایمیل خود ندارم، چرا باید نگران آن باشم؟
قطعاَ باید نگران باشید ، شما تنها کسی نیستید که از آن آگاهی دارید و یا شما تنها کسی نیستید که می دانید آن اطلاعات شما حساس است . آیا مرورگر شما، تمام گذر واژهی حسابهای کاربری، وبسایتهای بانکی، ویا آدرس ایمیل را به خاطر دارد؟ آیا حساب ایمیل شما با مکالمات شخصی و یا عکسها پر نشدند؟ در خصوص قراردادهای کاری، صورتحساب ها و یا فرم های مالیتاتی چطور؟ آیا شما آن را به تمام حسابهای کاربری دیگر در شبکه های اجتماعی، حسابهای کاری، خدمات Cloud، عملیات بانکی وغیره متصل نکردید؟
شما فکر میکنید که اطلاعات شما چندان مهم نیستند. اما مجرمان سایبری به جمع آوری چنین اطلاعاتی می پردازند وسپس آنها می توانند از اطلاعات برای سرقت هویت استفاده کنند. و یا آنها را در دارک وب در معرض فروش قرار میدهند. حتی اگر زمانیکه اطلاعات مهمی در سیستم شما برای مجرمان وجود نداشته باشد، آنها هم چنان می توانند از دستگاه شما برای اهداف مخرب خود استفاده میکنند. آیا هنوز هم نگران نیستید؟
به همین دلیل است که مجرمان سایبری قصد دارند تا ایمیل شما را هک کنند و از اطلاعات شما استفاده کنند.
باور غلط ۱۰: اگر آلوده شوم قطعاَ متوجه می شوم.
چندان اطمینان کاملی نداشته باشید. در واقع این موضوع درست بوده است. در گذشته زمانیکه رایانهها شروع به اجرا شدن می کردند، و توسط popupهای مزاحم در سراسر صفحه نمایش درگیر می شدند، نشان مطمئنی از بروز آلودگی در سیستم بود. امروزه مجرمان سایبری اقدامات خود را بهبود بخشیدند و این اقدامات کارآمدتر هستند و مجرمان میدانند که چگونه حملات را، توسط آنها پنهان کنند. در اکثر موارد کاربران نمیتوانند بگویند که آیا سیستم آنها درگیر، کمپینهای اسپم و یا حملات DDoS قرار گرفته شده است یا خیر؟
این نوع از بدافزارها با استفاده از نرم افزارهای آنتی ویروس نیز غیر قابل کشف و ردیابی هستند تا به اطلاعات حساس دسترسی پیدا کنند. ممکن است شما پس از چند ماه، متوجه حضور آنها در سیستم شوید. استفاده از یک، محصولات خوب آنتی ویروس در مقابل حملات و یا یک برنامهی امنیتی علیه بدافزارهای مخرب مالی و اطلاعاتی، و هم چنین بروز ماندن با آخرین اخبار امنیتی و فراموش نکردن بک آپ گیری می تواند برای شما گزینهی مناسبی باشد.
در نهایت
راهکارهای امنیتی هم چنان ادامه دارند زیرا ما، سعی می کنیم پاسخ های ساده را برای ترسهای امنیتی خود پیدا کنیم. ترس ما از این است که روزی از خواب بیدار شویم، و متوجه شویم که گذر واژههای ما به سرقت رفته است، حسابهای بانکی ما تخلیه شده است، عکسها و زندگی شخصی ما توسط افراد ناشناس مورد سوءاستفاده قرار گرفته است و اما چطور باید با این ترسها مقابله کنیم؟
آیا می توانیم باورهای امنیتی را بهبود ببخشیم و در خطرهای واقعی، آن را رفع و رجوع کنیم. ما نمیتوانیم منکر مزایای اصلی، نوآوریها و فرصتهایی که با دنیای دیجیتال ظاهر می شوند و زندگی ما را تغییر میدهند شویم. ما روشهای مختلفی را برای ارتباط با جهان پیدا می کنیم تا هر زمان که به آن نیاز پیدا کردیم، اطلاعات خود را از طریق آن بازیابی کنیم. اما آیا ما نباید در خصوص خطراتی که در دنیای آنلاین، پنهان شدند خود را آموزش دهیم؟
آموزش با انکار اطلاعات نادرست آغاز می شود و به صورت واقعی ما را حفظ می کند. به همین دلیل است که این مقاله از یک جهش آگاهی در خصوص اینکه چرا باید نسبت به آخرین تهدیدات آگاهی داشته باشیم و یا اینکه، چرا باید خودمان را آموزش دهیم، استفاده می کند.
تنها برای شفاف سازی باید گفت که؛ منظور ما این نیست که شرکتهای بزرگ مجبور به استفاده از اقدامات امنیتی برای گسترش دانش و آگاهی خود نیستند در صورتیکه با آگاهی بیتشر آنها می توانند از شرکت و کارمندان خود محافظت کنند.
در آخر باید گفت که هریک از ما مسئول کار خود هستیم.
هنگامیکه ما از یک روش امنیتی استفاده می کنیم، آیا ما را قادر به دیدن باورهای امنیتی پیشرفته می کند، خصوصاَ وقتیکه آنها به دیدگاه شخصی ما نسبت به جهان نزدیک هستند؟ ما مشتاق شنیدن نظرات شما هستیم . کدام یک از روشهای امنیتی می توانستند برای مبارزه با آنها استفاده شوند اما متوجه شدید که آنها در واقع حقیقت نداشتند؟